top of page
Search

My beautiful boy...

Gisteren op de kunstacademie in de groep met kinderen van 8 tot 12 jaar: "hey, transgender!"

Fier met zijn nieuwe haircut, bril en ringen.
Fier met zijn nieuwe haircut, bril en ringen.

Mijn zoontje van 9 heeft een uitgesproken stijl. Hij houdt van fashion, is een echte trend setter en valt dus een beetje op. Hij heeft ook al sinds de kleuterklas de voorkeur voor lang haar. Alleen die keuze zorgde al vaak voor pesterijen en onbegrip bij de zogenaamde "echte" jongens. Sinds kort heeft hij ook 2 zilveren ringen. Hij had die stijl gezien op TV en vond het zo cool, dat hij dat ook wilde.Mijn hart doet zeer maar o wat ben ik tegelijkertijd zo trots op hem!

Noah modeling voor Red Loved Photography
Noah modeling voor www.RedLoved.be Photography

Hoe is het mogelijk dat anders zijn nog steeds gepaard gaat met gepest worden? En meer nog, het pestgedrag lijkt steeds op jongere leeftijd te beginnen.

Toen die twee stoere jongens achter hem passeerden en hem een gay en transgender noemden, vroeg zijn 8 jarige vriendinnetje naast hem: "Wat is dat dan?" Noah antwoordde zo slim: "Dat is iets wat je nu nog niet moet weten. Laat ze maar zeggen."


Mensen, leer jullie kinderen toch liefhebben en respect hebben voor mekaar. Leer ze dat iedereen anders is, en dat dit ok is!105 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page