top of page
Search

Deze slimmerik geeft zijn financiële administratie uit handen.


Achterstand met papierwerk

En of dit een boost geeft!


Een paar weken terug kreeg ik via mijn website een aanvraag binnen. Toen ik zag van wie die was kon ik de brede glimlach niet van mijn gezicht halen.


Jeremy Naus, een oud collega van bij Co-Learning mag ik vanaf heden als klant bij Ask Khyra noteren. Niets doet minder deugd dan de appreciatie voelen van iemand waarmee je samenwerkt(e ). Als die dan ook nog eens met de volle goesting en vertrouwen bij jou komt aankloppen om zijn financiële administratie over te nemen, dan ben je toch super geflatteerd 😉

Kort nadien hadden we een online meeting en in no time finaliseerden we onze samenwerking. In ons gesprek bekeken we waarmee ik Jeremy vooruit kan helpen en vooral, waarmee ik hem kan ontzorgen.


Heb jij net als Jeremy een hekel aan die saaie administratie? Weet dan dat ik ook al voor slechts een paar uurtjes per maand of zelfs kwartaal beschikbaar ben om dit van jou over te nemen. Zo kun jij je weer zonder (tijds)druk concentreren op jouw core business, op wat je echt graag doet.


37 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page