top of page
Search

Welkom in mijn wereld, of welkom bij Ask Khyra!

Updated: Sep 2, 2022Eindelijk! De knoop is na meer dan een jaar van wikken en wegen doorgehakt.
Ik maakte voor mezelf de belofte dat 1 september de dag van deze nieuwe start zou worden. Belofte maakt schuld, ik ben daar heel streng in, dus ik ben er. Misschien moet ik hier en daar nog wat regelen, maar zoals voor elke starter is dit heel normaal zou ik denken.
Oei... wat nu?
Toen ik vorig jaar, in januari 2021, te horen kreeg, dat ik op zoek zou moeten naar een nieuwe job, viel heel mijn plan die ik voor de laatste 20 jaar van mijn carrière had uitgestippeld in duigen. Ja, het plannen en onder controle willen hebben van de dingen is bij mij een ding. Ik heb het graag netjes, in orde, geregeld. En steken laten vallen, dat hakt er ook wel deftig in, dus we doen er alles aan om dat te vermijden. Maar goed, wat nu? Wat zou ik nu gaan doen?


Tante Khyra to the rescue!
Ik droom al lang om als freelancer mensen uit de nood te helpen die door het bos de bomen niet meer zien. Ik sta bekend als: "Vraag het aan tante Khyra, die zal dat wel kunnen" en dat is op de werkvloer ook zo.
De keuze maken tussen het creatieve of om met cijfers werken is heel moeilijk voor mij, ik hou van beide. En dat? Ja, dat is uniek.
Op school hadden de meesters hun eigen mening. De wiskunde leraar vond het een zonde dat ik geen wiskunde koos als hoofdvak, en de leraar plastische opvoeding vond het dan weer normaal dat ik mijn talent liet botvieren in het Kunst humaniora.
Een job vinden die mijn beide passies combineert en waar ik me niet snel ga vervelen was steeds een uitdaging voor mij. Daarom kies ik vandaag om als freelancer van start te gaan.

Waarom heb ik dan toch nog zo lang gewacht om te starten?
Zoals ik graag alles netjes en ok plan, heb ik dat ook graag zo voor mijn inkomen. Ik moest mezelf dus overtuigen dat niets in het leven zeker is. Ook niet als je werkt op contract. En dat heeft mij tijd gekost.
Een paar mensen zijn mij blijven aanmoedigen. Door hen sta ik hier vandaag. Door hen start ik vandaag met dit nieuwe hoofdstuk. Ask Khyra!


90 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page